fredag 20 februari 2009

prinsessa hjälper till


Familjens prinsessa på heltid är helt klart 3:an. Här hjälper hon mej att göra biffar iklädd sin nya klänning som jag naturligtvis gjort. Rättare sagt fixat till av en gammal. Fick en reklamerad klänning från butiken vid salongen. Klänningens dragkedja i sidan hade gått sönder. T som äger butiken var då gullig å sa att jag kunde ta den å göra nåt av tyget. Så en dag så kom 3:an å sa att hon behövde en Askungeklänning. Tog då fram den då vita klänningen i stl. S, färgade den ljuvt rosa, sydde ihop den lite extra i sidorna och dekorerade framsidan med spets. 3:an älskar den för den frasar när man går å den knyts i ryggen så det ser ut som vingar tycker hon.
Tack T för klänningen...

Efter matlagning måste man vila lite.......
Posted by Picasa

fredag 6 februari 2009

äntligen tar 5:an flaskan


Äntligen kan någon annan ge lilla 5:an mat, mysigt för alla här med stolta 2:an. 5:an har nämligen tyckt att det är så mysigt att vara vaken å äta hela kvällarna så jag har inte kunnat pyssla nåt på jättelänge. Har haft lite trassel med fotograferingen oxå, har nu fått låna en fantastisk kamera av min snälla pappa. Så nu känner jag att det börjar vända.


Här ligger dagens arbete som jag och 1:an gjort tillsammans, ska klippas av lite trådar å provas en sista gång innan vi kan visa upp färdigt resultat.
Posted by Picasa